[sticky entry] Sticky: Introduction

Apr. 10th, 2017 01:58 pm
raneepi1017: (nino chara)
Huwaaaaaa... it seems because I imported everything from LJ to DW, everything my very first post on DW is gone (>0<) :(





Hello... this is raneepi1017 back up site
my main account is http://raneepi1017.livejournal.com
I created this dreamwidth account years ago
and like my livejournal, I sometimes post random stuff in here
nice to see you~~

po..po..po..po..po....




raneepi1017: (nino-badboy)


"Shounen Club Premium" starring NEWS - the 3rd Generation Host Guide

From

Mar 22, 2016 - Urizen Guide Special
                  The Toredaka : Janken Toredaka Battle
                  Johnny's Judge : Tegoshi's crime
                  NEWS PREMIUM SHOW : VTR Collection
===============================================================================================
Apr 20, 2016 - The Toredaka : Taking cute dog pictures Toredaka Battle (Tegoshi vs Shige)
                  Johnny's Judge : Hey! Say! JUMP (Yamada, Chinen, Hikaru, Daiki, Takaki)
                  Johnny's LIVE : Hey! Say! JUMP - Maji SUNSHINE
                  Premium NEWS : Kanjani8 Shibutani Subaru LIVE report
                  NEWS PREMIUM SHOW : Otona no NEWS - NEWS Nippon, Chankapaana
===============================================================================================
May 18, 2016 - The Toredaka : Tastiest gyoza Toredaka Battle (Koyama vs Massu)
                   Premium NEWS : KAT-TUN 10th Anniversary Live Tour "10ks!" last concert report
                   Johnny's Judge : Ootani Nobuhiko (Dainoji)
                   NEWS PREMIUM SHOW : CLUB MUSIC - Taku Takahashi (m-flo) - Mr.White, Super SONIC, Koi no ABO,                                                              KAGUYA, Koyama's birthday
===============================================================================================
Jun 15, 2016 - Johnny's Judge : Kanjani 8
                  Johnny's LIVE : Kanjani 8 - Do you agree?, Natsu to Tsumi
                  News Deep Journal : Tamaire
                  NEWS PREMIUM SHOW : Sweet na Love Song Medley - White Love Story, Ai no Matador, Forever
===============================================================================================
Jul 20, 2016 - Koi wo Shiranai Kimi e Performance
                Premium Talk : Kinki Kids
                Johnny's PREMIUM SHOW : Kinki Kids - Bara to Taiyou,
                Premium NEWS : "Arashi no Waku Waku Gakkou 2016" report
                NEWS PREMIUM SHOW : LIVE TOUR 2016 QUARTETTO Medley - QUARTETTO, Wonder,
                Shige's & Massu's birthday
===============================================================================================
Aug 17, 2016 - NEWS' Summer Vacation in Karuizawa
                   Premium Talk : NEWS' Selection of Kinki Kids songs that have strong memories
===============================================================================================
Sep 21, 2016 - The Toredaka : The Sea Fishing Contest Toredaka Battle (Tegoshi vs Massu)
                   Johnny's Judge : Kis-My-Ft2's Tama, Senga, Miyata
                   Premium NEWS : "Kis-My-Ft2 Concert Tour 2016 I SCREAM" LIVE report
                   NEWS PREMIUM SHOW : Summer Memories - Koi Matsuri~Endless Summer~Aki no Sora Medley
===============================================================================================
Oct 19, 2016 - The Toredaka : Beautiful Lady Toredaka Battle (Koyama vs Shige)
                   Premium NEWS : Hey!Say!JUMP Live Tour 2016 DEAR. report
                   NEWS PREMIUM SHOW : Requested Songs - BYAKUYA
===============================================================================================
Nov 16, 2016 - Premium Talk : TOKIO's Kokubun Taichi
                   Johnny's PREMIUM SHOW : TOKIO - Ai! wanna be with you...
                   NEWS PREMIUM SHOW : Ootani's Produce "Buchiage! Party night" - Koyashige Chirarizumu,                                                                              Tegomass NYARO, D.T.F, BE FUNKY!, Tegoshi's birthday
raneepi1017: (nino2014)
VS Arashi 2016.03.10
Tim Atlet Wanita + Plus One Masuda Takahisa


Doumo~ koneko-chan.. po..po..po..po... (ngikutin ala Tegoshi)
DI bulan Maret 2016 kemaren Massu maen ke VSA, dia jadi Plus One disana,
tujuannya tak lain dan tak bukan buat promo QUARTETTO album
Ngesub Arashi dan Massu satu acara kenapa tidak XDDDD

Yah mumpung tema atlet2an gini masih anget2nya *yah, kali nasi timbel anget XD*
Kali ini yang jadi tim lawan adalah tim atlet wanita yang dimana ketua timnya itu Yoshida Saori,
yang tak lain dan tak bukan adalah super fans nya Massu XD

Langsung screencaps nya aja
h
[raneepi1017@lj] VS Arashi Golden 263 [2016.03.10] sub.avi_snapshot_01.48_[2016.08.31_21.16.26].jpg

Screencaps... )

Link... )
raneepi1017: (love love sakura)
Henlabo Episode Guide

Hen Labo (;Weird Laboratory) is NEWS4人 variety show that they're doing some strange experiment, that's why it's called Hen Lab XD
It airs on NTV every thursday 24:59 ~ 25:29 start from April 07, 2016
You can check on their official website: http://www.ntv.co.jp/henlabo


My listing here is from when Henlabo get regular variety show slot on NTV.

#001 - [2016.04.07] Hen Lab - Koyama (Developing emergency use edible clothing) [failed]
                                Afterschool laboratory room : What is NEWS lacking?
                                Exclusive survey about NEWS' image
=======================================================================================
#002 - [2016.04.21] Hen Lab - Tegoshi (An experiment about games that stress you out the most) [retrial]
                                 Afterschool laboratory room : What are the experiment you would like to try on this show? part 1
=======================================================================================
#003 - [2016.04.29] Hen Lab - Shige (Are there milks that taste better than cow milk) [failed]
                                 Afterschool laboratory room : What are the experiment you would like to try on this show? part 2
=======================================================================================
#004 - [2016.05.05] Hen Lab - Massu (Is there a better method of calming babies down than peekaboo) [success]
                                 Afterschool laboratory room : Lab style mini experiment (Make water that you can carry)
=======================================================================================
#005 - [2016.05.12] Hen Lab - Koyama (Can you film amazing videos with just a smart phone) [success]
                                 Afterschool laboratory room : Inventive Brain Training part 1
=======================================================================================
#006 - [2016.05.19] Hen Lab - Tegoshi (Can humans beat robots) [retrial]
                                 Afterschool laboratory room : Inventive Brain Training part 2
=======================================================================================
#007 - [2016.05.26] Hen Lab - Shige (Are there eggs more delicious than chicken eggs) [failed]
                                 Afterschool laboratory room : Virtual Reality part 1
=======================================================================================
#008 - [2016.06.02] Hen Lab - Massu (Is there a method for waking up that works better than using an alarm clock) [retrial]
                                 Afterschool laboratory room : Virtual Reality part 2
=======================================================================================
#009 - [2016.06.09] Hen Lab - Koyama (Using human heat can you create a rising air current) [retrial]
                                 Afterschool laboratory room : Lab style mini experiment (Find a food when you freeze it becomes unexpectedly delicious)
=======================================================================================
#010 - [2016.06.12] Hen Lab - Tegoshi (Can humans escape from technology) [success]
                                 Afterschool laboratory room : Molecular food
=======================================================================================
#011 - [2016.06.23] Hen Lab - Massu (What is the best school game that primary school students would enjoy) [success]
                                 Afterschool laboratory room : Hypnotism part 1
=======================================================================================
#012 - [2016.06.30] Hen Lab - Shige (Creating a sports competition even nonathletic people can win 1st place in) [failed]
                                 Afterschool laboratory room : Hypnotism part 2
=======================================================================================
#013 - [2016.07.07] Hen Lab - Tegoshi (An experiment about games that stress you out the most Part 3) [retrial]
                                 Afterschool laboratory room : What do you need to be popular? "Just about rightness" part 1
=======================================================================================
#014 - [2016.07.14] Hen Lab - Massu (Discover the ultimate surprise that the young people of today will enjoy) [retrial]
                                 Afterschool laboratory room : What do you need to be popular? "Just about rightness" part 2
=======================================================================================
#015 - [2016.07.21] Hen Lab - Koyama (Can you make a crystal from sweats and tears) [success]
                                 Afterschool laboratory room : Exclusive survey about NEWS' image part 2
=======================================================================================
#016 - [2016.07.28] Hen Lab - Shige (Researching group date methods that will make anyone popular) [success]
                               Afterschool laboratory room : Oogiri AI part 1
=======================================================================================
#017 - [2016.08.04] Hen Lab - Tegoshi (Can you train your sixth sense!) [success]
                               Afterschool laboratory room : Oogiri AI part 2
=======================================================================================
2016.08.01 Hen Lab SP (24 Hours of Endurance Experiment SP)
=======================================================================================
#018 - [2016.08.11] Hen Lab - (Unaired Scene from 24HR SP)

If there is mistakes, corrections and suggestions are welcome =)
You can find this subbed videos on News-jpop community
raneepi1017: (nino2014)
well, well, ngeposting lagi..
yups.. (^0^)

Poster Movie
my-little-nightmare-the-movie.33451.jpg

Aku udah lama nungguin Akumu-chan The Movie dan baru sekarang nemu english subnya. Tapi pas ditonton, ternyata bahasanya masih acak-acakan. Padahal aku uda donlot raw nya.. hikss..lebar kuota eng..  Ternyata, english sub itu dari saduran b.china (dan kayaknya itu hasil dari google translate deh). Berhubung aku juga ingin ngerti dan kayaknya nungguin sub itu lama, ya sudah aku bikin sub dari english sub yang ada itu (darah A nya keluar ;p)

status sub : 50%
(10-06-2015) : masi kurang 40 baris lagi, jadi tgl berapa persen yah??... (gaaahhhh... kepala pusingg)
(13-06-2015) : kurang 6 baris lagi.. (yakin deh, aku bingung ngartiin nya... >.<)

Yahh.. aku ga tau kapan selesai nyelesain ngesub ini.
Nyantai aja lah ya, santai kaya di pantai gitu, he.. :3


(24-07-2015) : 1636/1636 uda selese.. tgl QC doang..

ahhhh maaf baru bisa nyelesein sekarang... sibuk gi magang kerja ma kemaren menyambut ramadan ma idul fitri, hee...

ntar post ini aku update lagi.
jaa~

(25-08-2015) Done alias dah seleseeee... ^^v

akhirnya selesai juga aku QC, males bgt ngerjainnya.. hehe..
maaf bgt kpd yg uda setia nunggu ni sub, akhirnya selese juga..
silakan.. douzo..

suka bgt ma style kitagawa-san disini, inspirasi fashion ma rambutnya kawaii.. pengen ngikutin jadinya, kekeke... ^0^

aku post disini
pw: mimpiburukkecilku
<3

Read more... )

raneepi1017: (nino2014)
Iyaaa~ harusnya ini proyek barengan ma proyek sub Kindaichi yg ini, tapi ada aja alasan sampai pending gini,
hingga akhirnya baru bisa posting sekarang (*lebay)

Kali ini pendek aja deh ringkasan doramanya (*bilang aja males :p )
Naze Shoujo wa Kioku wo Ushiwanakereba Naranakatta no ka (なぜ少女は記憶を失わなければならなかったのか?), adalah dorama special yang tayang di NTV, menceritakan tentang seorang asisten profesor di suatu universitas jurusan psikologi, Narumi Saku (Yamashita Tomohisa) yang dimintai tolong oleh temannya yang polisi, Abiko Kento (Asari Yosuke) untuk membantu membuka hati seorang gadis kecil yang kehilangan ingatannya. Gadis kecil ini ditemukan terkurung di suatu kamar yang tersembunyi di rumah seorang juru masak, Yagami Keisuke (Funakoshi Eiichiro) yang tidak bisa mendengar dan tidak bisa berbicara. Dan gadis kecil ini tidak mau berbicara pada siapapun, makanya karena itu polisi meminta bantuan pada Saku. Dengan kemampuannya di bidang psikologi, Saku berhasil membuka hati gadis kecil itu dan akhirnya rahasia gadis kecil itu terkuak.

Dorama ini lebih ditekankan pada sisi psikologisnya, jadi yah.. agak2 ribet gimana gitu bahasanya, hee..

Poster dorama
nazeshoujoposter.jpg

Read more... )
raneepi1017: (nino2014)
Pertama-tama, aku mu ngucapin Selamat Tahun Baru 2015
~Akemashite Omedetou~
hope you will have full of joy this year too <3

*di tahunnya domba/kambing ini semoga aku bs makan sate domba/kambing, sluurp~*
hehe... :D
                                                              @credit to facebook, found on there


Mari kita bahas doramanya,
Kindaichi Kosuke VS Akechi Kogoro Futatabi SP, adalah dorama special yang tayang di fujitv
tentang seorang Detektif pemula Kindaichi Kosuke (Yamashita Tomohisa) dan Detektif profesional Akechi Kogoro (Ito Hideaki),
sebenarnya Kindaichi itu merasa Akechi selalu merecoki kasus yang dia tangani, dan kayaknya Akechi tu emang seneng banget merecokinya, haha.. Kali ini di SP yang kedua ini, yg jadi Hiroin nya Gouriki Ayame.
Berlatar belakang sebuah kasus yang terjadi di sebuah keluarga bangsawan di desa terpencil. Diawali dengan kasus percobaan pembunuhan pada kepala keluarga tersebut, yaitu seorang Baron yang memiliki 3 putri. (Salah satunya Gouriki). Dan setelah itu terjadi lagi pembunuhan-pembunuhan yg memakan korban anggota keluarga lainnya. Disinilah Kindaichi dan Akechi saling bersaing memecahkan kasus-kasus pembunuhan yang terjadi dan misteri yang ada di desa terpencil tersebut.
Menurutku sih ni drama detektif yang ga terlalu serius, dapat dinikmati dengan santai, ga perlu mikir, kocak tu kelakuan-nya Kindaichi, ada2 aja :D
Read more... )
raneepi1017: (nino2014)
Just a quick post
I'm kinda hooked on this song, so I post this lyric up^^
I'm too lazy to translate, so it just the lyric.

SECL-1502

Read more... )
raneepi1017: (johnnysnet)
mw post ttg Kis-My-Ft2 ahhh..

Kali ini serial J’s Teacher – Kis-My-Ft2′s Fujigaya Taisuke- goes to Far East Russia
Jadi ini Fujigaya mengadakan perjalanan ke Rusia dalam rangka menyebarkan budaya Jepang melalui makanan. Dimana dia akan membantu restoran2 jepang yang berada di Rusia untuk mengajari masakan dan budaya Jepang yang otentik.

It's always fun to watch Johnnys Artist's Journey. Setelah anggota Kis-My-Ft2 yang pertama ikut J's Journey, Kitayama Hiromitsu berhasil menjalankan misi di India, akankah Fujigaya berhasil menjalankan misinya??
mari kita langsung ke TKP saja lah..

ep01 (2013.10.08): here
ep02 (2013.10.14): here
ep03 (2013.10.21): here
ep04 (2013.10.28): here
ep05 (2013.11.04): here
ep06 (2013.11.11): here
ep07 (2013.11.18): here
ep08 (2013.11.25): here
ep09 (2013.12.02): here
ep10 (2013.12.09): here
ep11 (2013.12.16): here
ep12 FINAL (2013.12.23): here

My tweets

Oct. 9th, 2013 12:01 pm
raneepi1017: (Default)

My tweets

Jun. 5th, 2013 12:01 pm
raneepi1017: (Default)

Random Post

Jun. 4th, 2013 09:39 pm
raneepi1017: (lonesome)
This is my rainbow result  :3

Your rainbow is strongly shaded yellow and blue.

 
 
 
 
 
 
 

What is says about you: You are a tranquil person. You appreciate optimism. You share hobbies with friends and like trying to fit into their routines. You're good at getting people to like you.

Find the colors of your rainbow at spacefem.com.






------> kedengarannya ko tipe pemaksa ini?? omejosss XDDDDD
raneepi1017: (lonesome)
Sharing Neko Chuudoku PV's softsub..
It's reaallllyy cuttttee promotional video..
aku pengen memelihara mereka.. (^-^)v, tapi kayaknya ga mungkin deh... kegedean.. hahaha..



Tegomass - Neko Chuudoku
Link: 4S
raneepi1017: (kon kon)
I got this lyric from their performance that I watched, on SCP and Ichiban Song.
Because I’m A Cat Addict too, so it’s really fun to watched the PV and Performance.
Full of fur (you know what I mean, lol) and Cuteness. It really fits Tegomass image. \ (^0^)/
Ah I miss my cat at home..
Anyway, this song is a cover from Dutch artist, Speelman and Speelman.
I can’t believe this song takes 5 years long to be remake.
That's what I read from arama
I translate this to Indonesian and then to English.
I can’t translate it straight to English (I’m so inefficient, I know >,<)
Sorry if there’s any mistake, I’m still amateur.

tegomass neko
nya nya nya nya... )
raneepi1017: (lonesome)
Another lateee.. PV softsub..
it's always there on my laptop, but I never share it, so it's a little late, but anyway.. enjoy this ^^

Tegomass - 06 - [PV] Sayonara ni Sayonara (1280x720 HD).mp4_snapshot_01.40_[2013.05.27_20.57.30]

Tegomass - Sayonara ni Sayonara
Link: 4S
raneepi1017: (lonesome)
It's been a while since I'm not posting any PV's softsub..
it's always there on my laptop, but I never share it, so it's a little late, but anyway.. enjoy this ^^

Yamashita Tomohisa - 07 - [PV] Que Sera Sera (1280x720 HD).mp4_snapshot_00.13_[2013.05.27_20.52.32]

Yamashita Tomohisa - Ke Sera Sera:
Link: 4S

My tweets

Apr. 16th, 2013 12:01 pm
raneepi1017: (Default)
raneepi1017: (Default)
<iframe src="http://www.facebook.com/video/embed?video_id=10200852039684716" width="854" height="480" frameborder="0"></iframe>


http://www.facebook.com/photo.php?v=10200852039684716&l=7787553181876220862
www.facebook.com/photo.php
raneepi1017: (lonesome)
huhuhuhu.. uda seminggu ini susah makan.. gara-gara gigi geraham bungsu saya tumbuh.. huhuhu...

I only eat porridge and banana, I'm hungry.. but my molar is hurt, I can't chew well T^T
c-001
ga enak bgt deh, demam, gusi cenut-cenut, pipi bengkak, yg g nahannya itu gusi cenut-cenutnya..
bhubung susah mangap ma nguyah jadinya cuman makan itu, pdhal lapar :(
smoga cepat sembuh ini gigi.
that's my rambling..
and now, back to business.

Beware heavy image... )
raneepi1017: (pocky icon)
Konbanchiwa \(^ ^)/

I decide to make master list

NEWS:
Massu on Chubaw Desu yo! [indonesian sub]
Massu on Chubaw Desu yo! [english sub]
Chankapaana PV [softsub]
World Quest PV [softsub]

Read more... )
Page generated Jul. 28th, 2017 02:51 am
Powered by Dreamwidth Studios